Pengenalan CUBIC Bilik Seminar Ampang

CUBIC BILIK SEMINAR AMPANG merupakan salah satu bilik seminar yang eksklusif dan mampu di sewa oleh sesiapa yang berminat.

Dibuka pada 2012 dengan tujuan untuk kegunaan kecilan dan dalaman sahaja, kemudian dibuka untuk sewaan kepada umum dan mula mendapat tempat bagi penganjur program di sekitar Ampang khususnya.

Dari penganjuran personal coaching, interview, kelas makeup, kelas internet, kelas saham, kelas penulisan hinggalah ke seminar atau briefing oleh syarikat besar.

Kebanyakan pengguna CUBIC apabila kali pertama menyewa, akan terus menyewa untuk seterusnya kerana 3 faktor utama.

 

1. Harga – murah, RM350 sehari
>> ini adalah harga paling murah sekiranya anda cari sewa bilik seminar sekitar sini. Ramai yang tak percaya apabila tengok gambar kami dan melihat harga MURAH yang amat. Siap ada tanya ada apa-apa kos tambahan ke untuk fasiliti?

Kenapa boleh beri sewa murah?
Kerana CUBIC Bilik Seminar Ampang adalah diasaskan oleh syarikat perunding latihan (training) dan kami sendiri menggunakan bilik tersebut untuk kegunaan latihan dan seminar. Maka sewaan bukanlah bisnes utama kami, ia hanya sampingan sahaja bagi membantu memenuhi permintaan yang agak tinggi bagi sewaan bilik seminar sekitar Ampang dan Kuala Lumpur ini.

 

2. Fasiliti lengkap dan bersih
>> Kami jalankan training sendiri dengan lengkap, maka fasiliti yang sama akan dinikmati oleh penyewa CUBIC Bilik Seminar Ampang.

Semua fasiliti sentiasa dalam keadaan baik, terjaga dan sangat bersih kerana ia akan digunakan oleh pihak pengurusan walaupun tidak disewa.

 

3. Respon yang pantas dari pihak pengurusan CUBIC Bilik Seminar Ampang.
>> pegawai kami adalah terlatih dalam mengurus jualan dan pelanggan, oleh itu jangan risau susah untuk berkomunikasi atau lambat respon. Beliau akan sentiasa berdamping dengan hp untuk beri perkhidmatan terbaik baki penyewa CUBIC Bilik Seminar Ampang.

Dengan konsep fasiliti 5 bintang dengan harga mampu milik menjadi konsep yang ditampilkan oleh pihak pengurusan CUBIC Bilik Seminar Ampang.

Jika anda mencari: bilik seminar, sewa murah, tempat selesa, tempat ceramah, atau seminar di sekitar Ampang dan Kuala Lumpur. CUBIC Bilik Seminar Ampang adalah pilihan terbaik.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *